1 advent

Skapad 2011/11/27 11:44 under Allmänt

Ja då är man väldigt glad att man bara drack coca-cola igår:) Vi hade jätteskoj och kvällen avslutades på stadt! Så nu behöver jag inte dit på nåt halvår igen:)

Nu är jag på väg till salongen för första advent och julskyltning. Är rädd att vädret gör att det inte är jättemånga ute men vi får tro att några vågar ge sig ut och inhandla julklappar.

Har tänt första ljuset till frukosten alltid lika mysigt. När jag var liten tyckte jag att det tog jättelång tid från att man tände det första till det sista. Nu hinner man knappt blinka. Kommer även ihåg att jag alltid tyckte att det skulle vara julafton när man tände det sista ljuset. När det väl blev julafton tog det ju en evighet innan man fick öppna alla julklappar. Men jag och syster fick alltid något paket till frukost för att vi skulle ha något att göra under dagen tills tomten kom:)

Nu väntar jobbet!

KRAM

Kommentarer

  • Annika
  • @ 2011/11/27 22:20

Jag vet, kommer ihåg det så väl, det där paketet att sysselsätta sig med under dagen……Adventskram från oss :)